Oldskoolfit Lokatie

Veelgestelde vragen

Personal training en Small Group Leiden / Leiderdorp / Oegstgeest / Zoeterwoude en Warmond

Wat heb ik nodig voor een  personal training?
Je komt gewoon in korte broek en makkelijk zittende kleding naar de les. Na de les is er mogelijkheid tot douchen en opfrissen om daarna evt. direct door te gaan naar je werk of volgende afspraak.

Ik wil samen met iemand anders komen personal trainen kan dat?
Personal training kan zeker samen met een partner, echtgenot of vriend/vriendin. Belangrijk is wel dat de doelstellingen goed op elkaar worden afgestemd. Door de kosten te delen ben je ook nog eens voordeliger uit!

Op welk moment van de dag kan ik trainen?
In principe kan je 7 dagen in de week bij ons komen sporten op elk moment van de dag. Wij starten 6:00 ochtends zelfs al met het geven van lessen. Uiteraard zijn de trainingen altijd in samenspraak en goedkeuring van beide. Daarnaast zijn we zeer flexibel als je bijvoorbeeld een training moet cancellen ivm werk, familie etc. Uiteraard in goed overleg. 

Hoe ziet de trainingslocatie eruit in Leiden?
De trainingslocatie is groot! Hier hebben wij echt alle faciliteiten die je kan bedenken op het gebied van functionele training. We trainen op een oppervlakte van maar liefst 500m2

Bieden jullie enkel personal trainings diensten aan?
Nee! In ons gebouw zit tevens een compleet inpandig health centre. Naast personal training, small group en bootcamp bieden we ook Leisure diensten aan, zoals osteopathie, fysiotherapie, diëtetiek, massagesalon, wax salon en hebben we een lash salon in huis. 

Hoe lang moet ik trainen om mijn doel(en) te bereiken?
Dit ligt helemaal aan het aantal keer dat je, je kan committeren aan het programma dat wij je voorschrijven. Denk ook zelf even aan het volgende; Hoe lang heeft het geduurd voordat je zo was zoals je nu bent? Ook wij hebben geen toverstaf om je binnen enkele weken helemaal “back in shape” te krijgen. Dit is ook niet realistisch. Wij zullen er voor zorgen dat je op een duurzame en goede manier je doelstellingen haalt.  

Hoe hoog zijn de kosten van personal training bij jullie?
De kosten van personal training kan je eenvoudig terug zien op de tarievenpagina. Belangrijk hierbij is aan te geven, dat je nu eigenlijk nog steeds niet  zoveel weet. Belangrijkste vraag is: Wat krijg ik nou eigenlijk voor dit bedrag? Dit vertellen wij je graag in een gratis en vrijblijvend 1 op 1 gesprek bij ons op locatie. Zodoende gaat het “product leven” en krijg je een goed beeld van onze werkwijze, hoe en waarom we bepaalde dingen doen en een goed beeld van de locatie.

Ik heb interesse, wat moet ik nu doen?
Vul het formulier in via de contactpagina of bel ons direct via het telefoonnummer op de site. We nemen dan direct contact met je op.

 

Bootcamp Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond en Zoeterwoude

Zijn jullie echt al 12 jaar lang onafgebroken open?
JA! Onze bootcamps lopen al vanaf 2010 en zijn tot nu toe 100% van de gevallen doorgegaan. Zelfs tijdens de corona pandemie zijn we doorgegaan met de lessen met toestemming van de gemeente. Weer of geen weer…. We gaan altijd door! Door deze 100% kan je je voorstellen dat de groepen altijd goed bezet zijn. Mensen weten immers waar ze aan toe zijn en komen dan ook elke week lekker sporten. Dit kweekt een hechte band met elkaar en zorgt er ook voor dat je zelf ook makkelijker de knop om kan zetten om bij een regenbuitje gewoon te komen.

Ik ben een beginner is bootcamp wel iets voor mij?
JA! Bootcamp is juist iets voor jou! De eerste les is altijd een beetje pittig, maar dat was de eerste les voor iedereen. Dat hoort er ook een beetje bij. Je zal merken dat je snel progressie maakt. Wij hebben oefeningen,gewichten en aanpassingen voor elk niveau. Je zal bij OldskoolFit groepen zien die voor het meerendeel uit vrouwen bestaat maar OOK uit bijna alleen maar mannen. Ook hebben we leuke mix groepen. Kortom, Elke niveau en of je nu man of vrouw bent is welkom en bieden we een gepaste uitdaging.

Ik ben gevorderd is er voor elk niveau een gepaste uitdaging?
Hier kunnen we kort over zijn. JA! In onze groepen hebben we mensen die halve marathons lopen, obstacle courses doen, maar ook mensen die gewoon lekker een uurtje de buitenlucht in willen. Zonder enige competitiedrang. Mede door ons bizarre materiaal arsenaal kunnen wij elk niveau een mooie uitdaging geven.

Bestaan jullie Bootcamp groepen uit veel vrouwen of veel mannen?
Onze groepen zijn gemixed! Dat wil zeggen dat wij zowel mannen als vrouwen hebben en de verdeling over de gehele linie 50/50 is. Wel zien wij dat op de late tijdstippen procentueel gezien meer vrouwen komen en op de late tijdstippen meer mannen. Maar over het algemeen zien we een mooie mix van bootcampers elk uur.

Ik wil graag trainen voor een obstacle run. Kan dit bij jullie?
Jazeker! Als 2-voudig finisher van de IRON VIKING en meervoudig deelnemer aan meerdere 19 km obstacle runs weet ik wat er voor komt kijken om te trainen voor een run en om mensen te begeleiden naar zon run toe. Dit geldt overigens ook voor de andere trainers die bij ons lessen verzorgen. Kom meedoen! Je bent in goede handen bij ons.

Waar laat ik mijn spullen?
Ook voor de bootcamp lessen hebben wij een eigen ruimte die afgesloten wordt. Je kan dus al je waardevolle spullen bij ons achterlaten. 

Wat moet ik voor kleding aan voor de bootcamples?
Wij zeggen altijd: Kleed je op het weer! Naast een paar goede hardloopschoenen is kleding in de vorm van 2 laagjes al genoeg. In de winter periode. In de zomer volstaat een korte broek en shirt. Uiteraard ben je vrij om je te kleden wat voor jou prettig voelt, maar dit is wat we het vaakst zien in de lessen.

Is bootcamp altijd buiten?
JA! Anders zou het in onze ogen ook geen bootcamp mogen heten. Vandaar dat wij altijd lekker buiten sporten. 

Werken jullie met sportmaterialen?
Bij ons zal je geen suffe lesjes tegen komen met een paar ballen en een springtouwtje. Door de jaren heen hebben wij een bizarre hoeveelheid materialen voor ALLE mensen van de groep (16 + 2) 
Te denken valt aan; weight vests, sandbells, challenge bags, wreck bags, medicine balls, maceballs, trap en stoot zakken, boks handschoenen etc etc. 
Er bootcampen mensen bij ons al vanaf het eerste uur! Yes… meer dan 10 jaar+ en hebben nog nooit dezelfde les gehad!

Hoeveel dagen zijn jullie open voor de bootcamplessen?
Wij bootcampen op ELKE dag vd week EN zaterdag. Je kan dus bij ons terecht op 6 dagen in de week op verschillende lestijden. Check hier het rooster.