Oldskoolfit Lokatie

Small Group Training Leiden

Small group training Leiden

Bij OldskoolFit in Leiden bieden we sinds 2022 op reguliere basis small group trainingen aan. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige trainingen in een kleine groep, maar personal training NET even niet haalbaar is, dan is dit de perfecte optie voor jou. Je hoeft niet in grote groepen te trainen en kunt deelnemen aan onze lessen die plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag van 10-11 uur in onze fantastische sporthal. Alles wat je nodig hebt voor functioneel trainen is hier aanwezig en een hoogopgeleide personal trainer houdt toezicht terwijl je in een groep van maximaal zes personen aan de slag gaat.

Hoe gaat small group training in zijn werk?

Bij onze small group trainingen beginnen we met een algemene vet- en spiermassameting bij binnenkomst. We meten je BMI, vetpercentage en spiermassa en kijken ook naar het viscerale vet dat rondom je organen zit. Als je een meer gespecialiseerde 24-puntsmeting wilt van je lichaamsvet en spiermassa, bieden we dit tegen een kleine meerprijs aan. We gebruiken hiervoor het SKULPT body-analyseapparaat, dat via bluetooth met je telefoon werkt en plaatselijke impedantie gebruikt om nauwkeurige informatie te geven over je lichaamssamenstelling en eventuele zwakke punten. Op basis van deze metingen bouwen we de lessen langzaam op, waarbij we vanwege de kleine groepsgrootte iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren.

Na een aantal weken doen we een volgende meting om te kijken of er vooruitgang is geboekt. Het is ons doel om jou te helpen groeien en verbeteren, zodat je je doelen kunt bereiken en je fitter en gezonder voelt.

Meerdere disciplines

Small group training kan een training op zich zijn en kan drie keer in de week bij OldskoolFit. Het kan ook een training zijn, die de sportweek completeert. Combinaties met andere sportbeoefeningen zijn dus mogelijk. Bij OldskoolFit kan je tevens bootcampen in een van de elf groepen die er per week zijn. Ook kan er CrossFit gedaan worden, gezien we in het zelfde gebouw zitten als CrossFit071. Zodoende zijn er dus meerdere combinaties mogelijk. Personal training met small group les of een van de andere sporten is zodoende een waanzinnig mooie combinatie om aan 2 of 3x per week sporten te komen. Meld je via het contactformulier aan voor een proefles of bel direct voor alle informatie via 0654608172

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer

Wanneer sporten we en wat kost small group training?

In principe is er elke maandag / woensdag en vrijdag van de week een les die 60 minuten duurt. Je kan 1x in de week komen 2x per week of 3x per week. De prijs hangt uiteraard af van het aantal keer dat je bij ons kunt sporten. 1x per week small group is bij ons al vanaf 90,- per maand voor 2x per week betaal je 150,- per maand. Alle tarieven staan ook nog eens overzichtelijk op onze tarievenpagina.

Wil je een combinatie maken van zowel personal training als small group training. Dan horen we uiteraard graag van je en gaan we graag in gesprek hoe we het een en ander kunnen plannen in de week naar aanleiding van je wensen. Boek nu je proefles via het contactformulier of bel direct voor meer informatie via 0654608172

Veelgestelde vragen over onze personal training in Leiden
 

Je komt gewoon in korte broek en makkelijk zittende kleding naar de les. Na de les is er mogelijkheid tot douchen en opfrissen om daarna evt. direct door te gaan naar je werk of volgende afspraak.

Personal training kan zeker samen met een partner, echtgenot of vriend/vriendin. Belangrijk is wel dat de doelstellingen goed op elkaar worden afgestemd. Door de kosten te delen ben je ook nog eens voordeliger uit!

In principe kan je 7 dagen in de week bij ons komen sporten op elk moment van de dag. Wij starten 6:00 ochtends zelfs al met het geven van lessen. Uiteraard zijn de trainingen altijd in samenspraak en goedkeuring van beide kanten. Daarnaast zijn we zeer flexibel als je bijvoorbeeld een training moet cancellen i.v.m. werk, familie etc. Uiteraard in goed overleg. 

De trainingslocatie aan de Willem Barentszstraat in Leiden is groot! Hier hebben wij echt alle faciliteiten die je kan bedenken op het gebied van functionele training. We trainen op een oppervlakte van maar liefst 500m2.

Nee! In ons gebouw zit tevens een compleet inpandig health centre. Naast personal training, small group en bootcamp bieden we ook Leisure diensten aan, zoals osteopathie, fysiotherapie, diëtetiek, massagesalon, wax salon en hebben we een lash salon in huis. 

Dit ligt helemaal aan het aantal keer dat jij je kan committeren aan het programma dat wij je voorschrijven en de doelen die jij wilt behalen. Denk ook zelf even aan het volgende; Hoe lang heeft het geduurd voordat je zo was zoals je nu bent? Ook wij hebben geen toverstaf om je binnen enkele weken helemaal “back in shape” te krijgen. Dit is ook niet realistisch. Wij zullen ervoor zorgen dat je op een duurzame en goede manier je doelstellingen haalt.

De kosten van personal training kan je eenvoudig terug zien op de tarievenpagina. Belangrijk hierbij is aan te geven, dat je nu eigenlijk nog steeds niet zo veel weet. Belangrijkste vraag is: Wat krijg ik nou eigenlijk voor dit bedrag? Dit vertellen wij je graag in een vrijblijvend 1-op-1 gesprek bij ons op locatie. Zodoende gaat het “product leven” en krijg je een goed beeld van onze werkwijze, hoe en waarom we bepaalde dingen doen en een goed beeld van de locatie.

Vul het formulier in via de contactpagina of bel ons direct via het telefoonnummer op de site. We nemen dan direct contact met je op.