Oldskoolfit Lokatie

Small Group Training Warmond

SMALL GROUP TRAINING WARMOND

Ben jij niet van de grote massa? Vind je de kosten van een personal trainer net even te gortig? Maar wil je toch les krijgen van een hoog opgeleide trainer in een klein groepsverband? Kom dan bij OldskoolFit personal training de small group trainingen doen in Warmond. Onze waanzinnige locatie ligt op slechts 10 minuten fietsen van Warmond op bedrijventerrein de waard in Leiden. OldskoolFit is een van de weinige locaties in de regio Leiden waar small group op reguliere basis gegeven wordt. Wij sporten op drie momenten in de week op de maandag, woensdag en vrijdagochtenden.

Personal Trainer Warmond

Trainen in de small group setting betekent trainen met een maximaal aantal deelnemers van zes. Zodoende kunnen we optimale aandacht geven en kan je de kosten van een personal trainer delen zodat je voor een zeer concurrerende prijs kan sporten met maximale aandacht. 

Wat doen we zoal bij de small group trainingen? Je kan er vanuit gaan dat wij ons vak verstaan! Wij werken enkel met hoog opgeleide trainers. Daarnaast is het zo dat als je een les mist in de week , je deze gewoon kan inhalen op een andere dag. We willen onze sporters maximale service geven. In de small group staat functioneel trainen centraal. Dit wil zeggen dat wij zoveel mogelijk werken met losse gewichten en NIET met machines en apparaten. Door zelf in beweging te komen i.p.v. het apparaat zal je merken dat sproten met eigen lichaamsgewicht zeer uitdagend is.

Functional Training

Houding en vorm zijn belangrijk bij de small group trainingen. Door te werken in groepen van maximaal zes personen is er ook maximale aandacht voor het individu en kan er dus maatwerk worden geleverd. Om deze reden sporten er veel mensen bij ons die bijvoorbeeld terug komen van een zwangerschap, revalideren van een blessure of operatie en/of mensen die gewoon graag bij ons sporten omdat ze het kleine groepsverband zo fijn vinden.

Persoonlijk

Veel mensen willen graag starten met sporten na een lange tijd niet gedaan te hebben. Maar ja, waar ga je beginnen? In de reguliere sportschool word je na een introductie kwartiertje aan je lot over gelaten met een standaard schema. Wil je iets anders? Ben je toe om jezelf uit te dagen, maar wel in een leuke, veilige en uitdagende setting? Kom dan eens meedoen met een van de small group lessen van OldskoolFit. We zullen je niet teleurstellen! Lees gerust onze reviews op Google en lees wat huidige klanten van ons vinden. In LeiderdorpZoeterwoudeOegstgeest en heel de rest van de omgeving van Leiden geven wij small groep trainingen!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer