Oldskoolfit Lokatie

Small Group Training Oegstgeest

SMALL GROUP TRAINING OEGSTGEEST

Welkom bij OldskoolFit! Leuk dat je ons hebt gevonden. OldskoolFit is alweer zijn dertiende jaar ingegaan als aanbieder van functionele training en small group in Oegstgeest. Op slechts 10 minuten rijden van Oegstgeest bevindt zich onze fantastische locatie waar we de small group trainingen geven. Onder leiding van drie trainers met allemaal een HBO opleiding of hoger worden de lessen gegeven op drie ochtenden in de week. En we groeien nog steeds. De noodzaak voor small group ontstond uit het feit dat we in onze ruimte naast CrossFit ook bootcamp en personal training geven. De small group bevindt zich zowel kwa prijs stelling als kwa aandacht precies tussen de bootcamp lessen en de personal training. Waar bij personal training we echt focussen op het sporten in een 1 op 1 setting en we bij de bootcamp ons richten op buiten trainingen, zijn we met de small group lessen bezig om mensen te trainen in een maximale groepssetting van zes personen.

Personal Trainer Oegstgeest

Small group training bij OldskoolFit in Oegstgeest richt zich op functionele training. Wij werken met wreck bags, dumbells, Halters, barren, en squat racks. Naast dat je een gedegen uitleg krijgt van de onderdelen, waken we tijdens de minuut werken ook over de goede uitvoering hiervan. In grotere groepen is dit gewoonweg niet mogelijk omdat hiervoor de aantallen te groot zijn. 

Functional Training

Wij denken dat de small group trainingen in Oegstgeest een waardevolle aanvulling kunnen zijn op een andere sportbeoefening zoals bijvoorbeeld voetbal, tennis, hockey of andere sporten. Naast het individueel bewegen, ben je ook met de groep bezig. Door samen bezig te zijn zal je merken dat een uurtje sporten voorbij vliegt. Bij OldskoolFit in Leiden halen we alles uit dat ene uurtje!

Persoonlijk

Ook kan je een small group trainingsuur aanvragen voor bedrijven of voor je vriend of vriendinnen groep. Heb jij of ken je een kleine groep mensen die lekker met elkaar wil sporten? Kom dan gezellig eens langs voor een kop koffie voor een oriënterend gesprek. Naast een goed geoutilleerde sporthal beschikken wij ook over douches zodat je na het sporten direct door kan naar de volgende afspraak. Tevens beschikken wij in onze ruimte over een heel mooi gezondheidscentrum. Hierin bevinden zich een fysiotherapeut, een osteopaat een diëtist een masseuse en twee beauty disciplines. Door een zeer goede samenwerking onderling kunnen wij met recht zeggen dat we op gezondheid en health de “all inn solution” zijn.

Denk jij dat small group bij ons iets voor jouw is? Aarzel niet en kom snel langs voor een rondleiding en boek je gratis proefles in. We zien je graag snel langskomen voor een small group training in Leiden. Ook als je uit de omgeving komt uit bijvoorbeeld LeiderdorpZoeterwoude of Warmond!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer