Waarom Personal Training bij OldskoolFit?

OldskoolFit is al 8 jaar een betrouwbaar adres voor Personal training in de Leidse regio. Wil je na een lange tijd niets doen weer fysiek beter voelen? Wil je gericht werken aan een strakker lichaam met de best mogelijke 1 op 1 begeleiding? Wil je graag een paar kilo afvallen? Wat strakker in je vel? Houd je daarnaast ook van de private setting van 1 op 1? Of sport je graag samen met een vriend of vriendin? Dan ben je bij OldskoolFit Personal training op het goede adres! Als jij je inschrijft voor een intake gesprek, bel ik je altijd eerst even op om een afspraak te maken. Tijdens het intake gesprek zal ik je alles uitleggen m.b.t. de lessen.

Intake/proef training aanvragen

Persoonlijk

Personal training is, zoals het woord al zegt, zeer persoonlijk! Nadat je een positief gevoel heeft overgehouden aan het intake gesprek gaan we aan de slag. Nadat we alle metingen met je gedaan hebben, krijgt je een uitgewerkt schema en de uitslag van al je metingen via een overzichtelijke app toegestuurd. Daarnaast, geef ik je jouw doelstellingen aan voor de aankomende weken. We sporten op een oppervlakte van maar liefst 150m2 met alle mogelijke materialen denkbaar. Elke 6 weken staat in het teken van het meetmoment en gaan wij jouw doelstellingen meten. Na elke meting zetten we de nieuwe doelstellingen op papier en gaan we verder. Vele sporters voor je hebben mooie resultaten behaald. Bekijk ook gerust de testimonials van klanten.

Materialen

Oldskoolfit werkt niet met apparaten maar enkel door middel van “functional training” Dat wil zeggen dat wij met behulp van halters, barren, dumbells, sandbags, vrije gewichten, etc. etc. Mensen weer helemaal “back in shape” maken. Grote voordeel van het trainen met vrije gewichten in welke vorm dan ook, is dat je zelf de hele beweging moet aansturen ipv het fitnessapparaat waarop je zit. Dit levert uiteindelijk de beste resultaten op!

Buddy PT

Wil je graag met een vriendin of vriend trainen of is een 1 op 1 begeleiding financieel net niet haalbaar voor je? Kijk dan of je samen met je maatje een BUDDYPT sessie wilt komen doen. Met een buddy kan je de kosten immers delen en wordt een personal trainer ineens een stuk aantrekkelijker! Belangrijk is wel dat je een moment uitzoekt, dat je allebei kunt komen sporten. OldskoolFit is er alles aan gelegen om voor jullie beide de sessies tot een succes te laten worden. Dit betekent voor jullie beide een apart schema, aparte doelstellingen maar wel een leuke gezellige sfeer waarin hard gewerkt kan worden aan de doelstellingen met behoudt van de flexibiliteit van het inhalen van de lessen bij noodgedwongen afwezigheid.

Service

Service is een groot goed bij OldskoolFit. Mocht je lessen missen bij ons dan kan je deze altijd binnen de gestelde termijn kosteloos inhalen. Zeker bij de personal trainingen is flexibiliteit een groot goed. Oldskoolfit zal er alles aan doen om deze flexibiliteit te waarborgen. Indien je tijdig aangeeft dat je er op een bepaalde dag niet kan zijn, kijken we samen of we de les op een ander moment kunnen doen. Daarnaast hebben wij “in de bootcamp” aan het eind van elk bootcampblok een extra service les die kosteloos gedaan kan worden! Denk bijvoorbeeld aan een heuse beachbootcamp op het Noordwijkse strand. OF de beruchte Panbosbootcamp in Katwijk waar we de Tankwall beklimmen, de trimbaan bedwingen en een mooie bootcamptocht maken door het bos zelf. Uiteraard drinken we met z’n allen daarna gezellig een kop koffie om nog even na te praten over de les.

Obstacle Runs

OldskoolFit doet al vanaf het begin aan mee met de diverse obstacle runs in Nederland. Onder andere de Strong Viking Run is immens populair bij de bootcampers van OldskoolFit. Er kan gekozen worden uit 4 afstanden te weten de 6,13,19 en 42 KM. Trainers van OldskoolFit zijn zelf 2-voudig finisher van de 42 KM en weten dus als geen ander wat er bij komt kijken om zo’n afstand te lopen en hoe je, jezelf er op moet voorbereiden. De obstacle runs brengen altijd veel gezelligheid en spanning met zich mee maar ook zeker veel voldoening als de eindstreep gehaald wordt.

Workshops en gezelligheid

Natuurlijk staat naast alle sportiviteit ook gezelligheid voorop! Om de paar maanden gaan we daarom wat leuks doen met z’n allen. Daar hoort de inmiddels traditiegetrouwe borrel zeker bij! Gezellig met elkaar onder het genot van een wijntje of een biertje praten over andere dingen dan sport. OldskoolFit hecht veel waarde aan de community en wij vinden het daarom ook belangrijk dat dit soort activiteiten georganiseerd worden. Ook organiseren wij om de zoveel tijd een kookworkshop bij de Kookplanet in Leiderdorp. Onder toeziend oog van een chef kok wordt er met elkaar een gezonde verantwoorde maaltijd gemaakt die we met elkaar opeten. Ook horen daar natuurlijk de recepten bij, die je mee naar huist krijgt op thuis te oefenen.

Hopelijk zien wij je snel in een van onze lessen! Ben je geïnteresseerd geraakt? Vraag dan hier uw gratis proefles aan.