Oldskoolfit Lokatie

Personal Trainer Zoeterwoude

PERSONAL TRAINER ZOETERWOUDE

Zoek je een personal trainer in Zoeterwoude? Ben jij geïnteresseerd om in een persoonlijke setting aan de slag te gaan met jouw 

Doelstellingen? Wil je graag effectief trainen in plaats van dat standaard rondje in de sportschool? Misschien is een personal trainer dan wel iets voor jou. Onze studio zit op 10 minuten fietsen van de Rijndijk en kan eenvoudig aangereden worden via Leiderdorp of via de Hoge Rijndijk om vervolgens via de “Spaanse brug” op industrieterrein de Waard uit te komen.

Personal training in Zoeterwoude

Bij OldskoolFit bestaat een personal trainingstraject naast het bewegen met een op maat gemaakt schema uit: 

  1. Begeleiding op voedingsniveau. 

  2. Op maat gemaakte trainingen die je zelf kan doen. 

  3. Gesprekken over een verandering van lifestyle.

Tegenwoordig is de personal trainer niet meer voor de “happy few” er is een groot aanbod aan personal trainers in de regio. Waarom zou je dan kiezen voor personal training van OldskoolFit. Simpel, wij bieden de “all inn” solution aan. Dit komt omdat wij naast onze personal training faciliteiten ook beschikken over een gezondheidscentrum waarin alle faciliteiten zitten die je nodig hebt op het gebied van Health en wellness. Zo kan je in ons centrum een fysiotherapeut een osteopaat een diëtist en een massagesalon vinden. 

Functional Training

Daarnaast beschikken wij over hoog opgeleide HBO geschoolde personal trainers, die jaarlijks cursussen volgen om hun kennis “up to date” te houden. Ook zijn wij naast het trainen van mensen die graag willen afvallen ook gespecialiseerd in het trainen van zwangere vrouwen en vrouwen met post natale problemen. Via de opleiding “powermommy” van de core academy, hebben we het level 2 diploma in ons bezit en kan je er van op aan, dat wij ook dit vlak mensen goed kunnen begeleiden binnen de personal training in Leiden

Persoonlijke personal training Zoeterwoude

Naast het geven van veilige, hoogwaardige en goede lessen is flexibiliteit is bij ons als personal trainers het aller belangrijkst. Kan je een keer niet vanwege uiteenlopende redenen? Geen probleem. Samen gaan we kijken hoe we je training alsnog kunnen inplannen. Ook is er na het Personal trainingstraject voldoende mogelijkheid om door te stromen in een andere sportdiscipline te denken valt aan small group training, bootcamp of CrossFit via CrossFit071. 

Kies je voor personal training bij OldskoolFit in Zoeterwoude, dan kies je voor kwaliteit! Lees gerust eens onze vele reviews door op google en kijk zelf waarom honderden mensen je zijn voor gegaan met het trainen bij OldskoolFit.

Boek gerust een vrijblijvende intake via het formulier. Je eerste stap naar de beste versie van jezelf! Wij zijn in de gehele omgeving beschikbaar. Dus ook voor personal training in WarmondOegstgeest en Leiderdorp!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer

Veelgestelde vragen Personal Training

 

Het inhuren van een personal trainer kan tal van voordelen bieden. Wij hebben de expertise om gepersonaliseerde trainingsroutines te ontwerpen op basis van je fitnessniveau, doelen en eventuele specifieke vereisten of beperkingen die je mogelijk hebt. Wij bieden verantwoording, motivatie en begeleiding, zodat je de oefeningen op de juiste manier en efficiënt uitvoert. Personal trainers bieden ook voortdurende ondersteuning en helpen je om toegewijd te blijven aan je fitnessroutine. 

Een personal trainer kan je helpen je fitnessdoelen te bereiken door een op maat gemaakt trainingsplan te creëren dat aansluit bij je specifieke behoeften. Ze zullen je huidige fitnessniveau beoordelen, je doelen bespreken en een plan ontwikkelen dat verschillende oefeningen en technieken omvat om verschillende spiergroepen te targeten, de cardiovasculaire conditie te verbeteren en algemene kracht en flexibiliteit te bevorderen. 

Ja, personal trainingssessies zijn zeker geschikt voor beginners. Wij hebben ervaring in het werken met mensen van alle fitnessniveaus, inclusief degenen die nieuw zijn in het sporten. Wij zullen het programma aanpassen aan je huidige mogelijkheden en geleidelijk vorderen naarmate je fitter en zelfverzekerder wordt. Personal training kan een geweldige manier zijn voor beginners om de juiste vorm en techniek te leren en een solide basis te leggen voor hun fitnessreis. 

De frequentie van personal trainingssessies hangt af van je doelen, beschikbaarheid en budget. Over het algemeen beginnen cliënten met twee tot drie sessies per week om een routine op te bouwen en momentum te creëren. Dat kan met en zonder een personal trainer (zelftraining). Je personal trainer zal echter je behoeften beoordelen en aanbevelingen doen op basis van je specifieke omstandigheden. Wij kunnen aanvullende workouts of activiteiten suggereren om zelfstandig uit te voeren ter aanvulling op de sessies. 

Een personal trainingssessie duurt meestal 60 minuten. De duur kan echter worden aangepast op basis van je voorkeuren en beschikbaarheid. Je personal trainer zal samen met jou werken om een geschikte sessieduur te vinden die voldoende tijd biedt voor een grondige training en in je schema past. 

Ja, personal training kan zeer effectief zijn voor gewichtsverlies. Personal trainers kunnen trainingsroutines ontwikkelen die cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en andere technieken combineren om het calorieverbruik en vetverlies te maximaliseren. Wij kunnen ook voedingsbegeleiding en levensstijladvies geven om je gewichtsverliesdoelen te ondersteunen. 

De kosten van personal training in Zoeterwoude kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de ervaring en kwalificaties van de personal trainer, de duur en frequentie van de sessies, en eventuele extra diensten die zijn inbegrepen in het pakket. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met ons om prijsdetails en eventuele beschikbare pakketten of promoties te bespreken. Of even de tarieven pagina te raadplegen op onze site.