Oldskoolfit Lokatie

Personal Trainer Warmond

PERSONAL TRAINER WARMOND

Ben je op zoek naar een hoog opgeleide personal trainer in Warmond? Kom dan eens langs bij OldskoolFit personal training. OldskoolFit personal training ligt op 10 minuutjes fietsen van Warmond op de Waard in Leiden. Wij mogen met trots zeggen dat we de grootste sportfaciliteit voor personal training hebben Alles bij elkaar zo’n ruime 500m2. 

Personal Trainer Warmond

Op ons terrein kan zelfs buiten worden gesport in onze overdekte outdoor area. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om bij ons te komen sporten. Waarom zou je voor OldskoolFit moeten kiezen? Dit is eigenlijk heel simpel. Wij werken enkel met minimaal HBO opgeleide personal trainers.

In het vakgebied van de personal trainers is het “zijn” van een personal trainer helaas niet beschermd. Dat wil zeggen dat iedereen zich in principe personal trainer mag noemen zonder noemenswaardige achtergrond. Voordat je voor een personal trainer in Warmond gaat zoeken, Check altijd eerst de “credentials” van de personal trainer. Heeft hij of zij een gedegen achtergrond? Weet de personal trainer waar hij het over heeft? Is de personal trainer in staat om een gedegen advies en schema op te zetten voor de klant? Dit zijn belangrijke zaken die je vooraf makkelijk kan tackelen.

Functional Training

Begin je aan een avontuur bij ons? Dan kan je er vanuit gaan dat, dit allemaal in orde is. We gaan eerst even rustig zitten met een kop koffie of thee om elkaar goed te leren kennen. Na een intakegesprek van ongeveer een uur, gaan we kijken of we een match zijn voor elkaar. Het is belangrijk om een klik te hebben met de personal trainer in kwestie omdat personal training heel erg persoonlijk en intensief is. Je komt gedurende het traject veel over elkaar te weten. Vandaar dat het belangrijk is, dat ik als personal trainer in Leiden goed kan luisteren naar jouw wensen en hierop het juiste bewegingsadvies kan toepassen.

Persoonlijk

Bij OldskoolFit werken we enkel middels functionele fitness en niet met apparaten. Dit doen we omdat we al jaren zien dat de trainingsmethodes hier naar toe bewegen. We zien zelfde in de Scandinavische landen dat er al meer functionele fitness centra zijn dan reguliere fitness centra met apparaten. We gaan uit van het principe dat de mens het apparaat is wat in gang gezet moet worden en NIET de mens die een apparaat in werking zet. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit verhaal? Wil je een goed en gedegen begeleiding met gegarandeerd resultaat? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende intake en kijk wat wij voor je kunnen betekenen op weg naar dat droomlijf. Ook als je op zoek bent naar personal training in LeiderdorpZoeterwoudeOegstgeest!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer