Oldskoolfit Lokatie

Personal Trainer Oegstgeest

PERSONAL TRAINER OEGSTGEEST

Ben je op zoek naar een personal trainer in Oegstgeest? Kom dan een keer kijken bij OldskoolFit Personal training. Onze grote ruimte bevindt zich op 10 minuutjes rijden van Oegstgeest op de Waard in Leiden. OldskoolFit zegt het zelf al…. We focussen ons op de “oldskool” manier van fit en sterk worden. Wij werken enkel met barren, halters, dumbells, squat rekken, push sleds etc. Dit doen we omdat we zien dat de huidige fitness trends al jaren achtereen bewegen richting functioneel bewegen en steeds verder afdrijven van de klassieke fitness op apparaten waarbij je een bepaalde spier traint in een bepaalde beweging. Het trainingseffect is zodoende minimaal. Tijdens de personal training willen we zoveel mogelijk spiergroepen aanspreken, afhankelijk uiteraard van de wensen van de klant.

Personal Trainer Oegstgeest

Een personal fitness coach is de beste aanpak om goed maar ook vooral duurzaam af te vallen. Tijdens de vrijblijvende intake gaan we kijken wat je sterke maar ook je zwakke punten zijn. Naar aanleiding van diverse tests gaan wij vervolgens een schema maken, dat je zowel online als offline kunt bekijken. Er bestaat mogelijkheid om bij ons meerdere keren per week te komen trainen. Of een of twee keer in de week met een aangepast schema wat wij voor je verzorgen. Hierbij is het lenen van materialen ook een mogelijkheid. 

Daarnaast hebben we eveneens diverse andere sportmogelijkheden om naast de personal training in Leiden te doen. Te denken valt aan Bootcamp of small group training. Via ons online platform Virtuagym kunnen wij alles bijhouden en precies zien wat onze klanten doen en of ze goed op weg zijn.

Functional Training

Wat voor ons dus heel belangrijk is, is dat de personal training niet de enige weg is naar succes maar dat er eventueel ook een vervolg pad is voor de klant als hij of zij de benodigde kilos is afgevallen ofwel de doelstellingen heeft gehaald die zijn gesteld aan het begin van de Personal training.

Meestal begeleiden wij een klant gemiddeld 1,5 tot 2 jaar voordat diegene zijn doelstellingen heeft gehaald. Ik hoor je denken…. Zo lang? Als antwoord op deze vraag geven wij eigenlijk altijd als antwoord: Denk je eens in, Hoe lang heeft het geduurd voordat je zo bent geworden tot wat je nu bent? Bijv. twintig of dertig kilo te zwaar? Zo lang moet je ook rekenen voordat dat aantal kilo’s er duurzaam weer af is. Duurzaam is hierin een belangrijk gegeven, want we willen uiteindelijk dat iemand het lichaam waar hij of zij zo hard voor heeft gestreden ook kan behouden. 

Persoonlijk

Door vervolgens een van onze andere sport disciplines te blijven doen zoals al eerder aangegeven; bootcamp of small group lessen is er altijd aandacht en expertise EN wordt er altijd les gegeven! We laten je niet aan je lot over. Zodoende heb je altijd een stok achter de deur om,ook als het even niet goed gaat met de motivatie, toch te komen.

Wil je een personal fitness trainer in Oegstgeest die oog heeft voor jou en je doelstellingen? Iemand die HBO gediplomeerd is en van aanpakken weet. Kom dan gerust eens een vrijblijvende intake bij ons doen. Lees ook gerust de reviews, die spreken voor zich! Daarnaast kun je uiteraard in de omgeving bij ons terecht voor personal training in LeiderdorpZouterwoude en Warmond!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer