OldskoolFit: personal trainer Leiden en Leiderdorp

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en ervaren personal trainer in Leiden? Dan ben je bij Peter-Jan Kops van OldskoolFit aan hét juiste adres. Wil je na een lange tijd niets doen weer een betere conditie krijgen? Of heb je een specifiek doel, zoals strak in je trouw- of zwempak komen. Train je liever eerst in een 1-op-1 setting, voordat je in een groep aan de slag gaat. OldskoolFit Personal Training Leiden helpt jou, wat jouw doel ook is. Lees vooral verder als je nieuwsgierig naar bent de aanpak en begeleiding.

Intake/proef training aanvragen

Personal Trainer Leiden: veilig en verantwoord

Het woord zegt het al: personal training is zeer persoonlijk. In de trainingen is er enkel aandacht voor jou en voor niemand anders. Vanwege de opleiding en achtergrond van de personal trainer (HBO Sportacademie en Biologie) weet je zeker dat je een verantwoord schema krijgt dat echt bij jouw fysiek past. Op basis van jouw meetresultaten wordt een schema gemaakt dat speciaal voor jou op maat is. Elke week gaan we aan de slag in een sportruimte met een oppervlakte van 150 m2. Omdat je veel ruimte, kennis en kunde tot je beschikking hebt, boek je veel progressie in 18 weken. Niets staat jou nog in de weg om je droomlijf te behalen.

De aanpak van Oldskoolfit:
Personal Coach

Voordat we met jou aan de slag gaan, starten we eerst met een vrijblijvend intakegesprek. Het is belangrijk om een persoonlijke klik te hebben, aangezien je investeert in een traject van een 18 weken. De volgende stap is het opnemen van je maten, gewicht en vetpercentage. Zo ontstaat een realistisch beeld van wat je in die tijd kan halen. 

Je krijgt een passend schema op basis van jouw doelstellingen. Die krijg je samen met de uitslagen van jouw meting in een handige app toegestuurd. Je kan dus je voeding en training altijd tracken via je telefoon. Elke 6 weken meten we je progressie. Zo zie je ook tussentijds waar je staat, in plaats van een meting aan het einde van de rit. Dit motiveert je weer om een extra tandje bij te zetten voor de rest van het traject.

 

Functional training

Bij OldskoolFit Personal Training Leiden gebruiken we enkel functionele materialen. Denk hierbij aan barbells, dumbbells, zandzakken en andere losse gewichten. Hiermee bereik je veel sneller resultaat dan apparaten in de gym. Bovendien haal je meer uit je lichaam met deze aanpak. Zware dozen tillen of spelen met de kinderen gaat een stuk makkelijker door functional training.

Trainen met een buddy

Ben jij op zoek naar een personal trainer Leiden, waar je samen met een maatje kan trainen? Ook dat behoort bij OldskoolFit tot de mogelijkheden. Wil je samen met je partner aan de slag voor een mooie shape op jullie bruiloft. Ga je samen met een goede vriend(in) op reis en wil je strak over het strand flaneren? Duo PT is geen enkel probleem. Bovendien is trainen met zijn tweeën relatief voordelig dan wanneer je in je eentje aan de slag gaat. Je verdeelt samen namelijk de kosten. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan vooral contact op via het formulier op de website.

De beste service

OldskoolFit Personal Trainer Leiden biedt ook flexibele service. Kun je een training niet? Haal deze dan kosteloos in, mits je dit op tijd aangeeft. Flexibiliteit is namelijk belangrijk bij OldskoolFit. Uiteraard kijken we dan samen hoe de les kan worden ingehaald.