test

Personal Training

OldskoolFit: personal trainer Leiden en Leiderdorp

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en ervaren personal trainer in Leiden? Dan ben je bij Peter-Jan Kops van OldskoolFit aan hét juiste adres. Wil je na een lange tijd niets doen weer een betere conditie krijgen? Of heb je een specifiek doel, zoals strak in je trouw- of zwempak komen. Train je liever eerst in een 1-op-1 setting, voordat je in een groep aan de slag gaat. OldskoolFit Personal Training Leiden helpt jou, wat jouw doel ook is. Lees vooral verder als je nieuwsgierig naar bent de aanpak en begeleiding.

Intake/proeftraining aanvragen

Personal Trainer Leiden: veilig en verantwoord

Het woord zegt het al: personal training is zeer persoonlijk. In de trainingen is er enkel aandacht voor jou en voor niemand anders. Vanwege de opleiding en achtergrond van de personal trainer (HBO Sportacademie en Biologie) weet je zeker dat je een verantwoord schema krijgt dat echt bij jouw fysiek past. Op basis van jouw meetresultaten wordt een schema gemaakt dat speciaal voor jou op maat is. Elke week gaan we aan de slag in een sportruimte met een oppervlakte van 150 m2. Omdat je veel ruimte, kennis en kunde tot je beschikking hebt, boek je veel progressie in 18 weken. Niets staat jou nog in de weg om je droomlijf te behalen.

De aanpak van Oldskoolfit:
Personal Coach

Voordat we met jou aan de slag gaan, starten we eerst met een vrijblijvend intakegesprek. Het is belangrijk om een persoonlijke klik te hebben, aangezien je investeert in een traject van een 18 weken. De volgende stap is het opnemen van je maten, gewicht en vetpercentage. Zo ontstaat een realistisch beeld van wat je in die tijd kan halen. 

Je krijgt een passend schema op basis van jouw doelstellingen. Die krijg je samen met de uitslagen van jouw meting in een handige app toegestuurd. Je kan dus je voeding en training altijd tracken via je telefoon. Elke 6 weken meten we je progressie. Zo zie je ook tussentijds waar je staat, in plaats van een meting aan het einde van de rit. Dit motiveert je weer om een extra tandje bij te zetten voor de rest van het traject.

Basis pakket: 1-op-1 begeleiding

Bij 1-op-1 begeleiding krijgt u een uur lang personal training aan de hand van een op maat gemaakt bewegings EN hartslagschema. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van verschillende sportmaterialen, varierend van medicineballen tot kleine gewichten, barren, kettlebells etc. en een hartslag meter. Met behulp van fitheidstesten brengen wij uw voortgang objectief in kaart brengen. De voedingsadviezen, fitheidstesten, en oefeningen worden allen afgestemd op uw fysieke gesteldheid. Zodoende haalt u het maximale uit uw training.

Basis+ pakket

OldskoolFit biedt ook het Basis+ pakket aan. Dit pakket is speciaal bedoeld voor mensen die graag persoonlijke begeleiding willen gedurende een wat langere periode dan in het Basis pakket wordt aangeboden.

Small group training

Small group training zijn trainingen onder begeleiding van een personal trainer, in een groep die uit maximaal 6 personen bestaat. De trainingssessie wordt volledig afgestemd op de leden van de groep, met een op maat gemaakt trainings schema, voedingsadvies en fitheidstesten. Wilt u lekker trainen in de box of in de buitenlucht met de aandacht van een personal trainer en het voordeel van een kleine groep, dan is small group training echt iets voor u. Mail naar info@oldskoolfit.nl voor de voorwaarden.

Combi-pakket: personal training EN bootcamp

Wilt u naast personal training ook één keer in de week bootcampen? Dat kan! OldskoolFit introduceert het Combi-pakket. Dit pakket bestaat uit één keer in de week personal training en één keer in de week bootcamp. Dit alles met behulp van een op maat gemaakt schema, fitheidstesten en voedingsadviezen. U profiteert hierbij dus van de voordelen van zowel een persoonlijke traject als van een groepsactiviteit.

 

Online PT pakket

Is personal training financieel toch een lastig verhaal? Wellicht is het online pakket dan iets voor u. Het online pakket is een volwaardig PT pakket inclusief intake, metingen, testen en voedingsadvies, maar waarbij de 1 op 1 trainingen zijn gereduceerd tot het aantal lessen wat u voor ogen heeft binnen 12 of 18 weken. Er wordt uiteraard meer discipline van u verwacht, maar u kunt middels het op maat gemaakte schema zelfstandig aan de slag. Binnen het aantal keer dat wij trainen met elkaar wordt tevens uw progressie gemeten.

Successverhalen

Peter-Jan weet je op een leuke manier te motiveren en bouwt de training zodanig op dat iedereen in de groep mee kan blijven doen maar dat er zeker progressie is voor iedereen. Ik heb in de lessen aardig mijn conditie verbeterd en diverse spiergroepen verstevigd. Ik kan de lessen van Peter-Jan aanbevelen, zeker als je het leuk vindt om in de buitenlucht te trainen!
Emile, Leiderdorp
De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen.
Karin (39), Zoeterwoude
Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen.
Narissa (35), Leiden
Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen!
Linda (33), Leiderdorp

Functional training

Ben jij op zoek naar een gym in Leiden en Leiderdorp waar er vooruitstrevend getraind wordt? Dus geen lesjes op apparaten waarbij je een spier in een richting traint? Dan zit je bij ons goed. Bij OldskoolFit Personal Training Leiden en Leiderdorp gebruiken we enkel functionele materialen. Denk hierbij aan barbells, dumbbells, zandzakken en andere losse gewichten. Hiermee bereik je immers veel sneller resultaat dan apparaten in de gym omdat je lichaam nu zelf aan de slag moet gaan. Jij zet niet een apparaat in beweging maar je bent zelf het apparaatdat in beweging komt. Bovendien haal je meer uit je lichaam met deze aanpak. Zware dozen tillen of spelen met de kinderen gaat zo een stuk makkelijker door functional training.

 

Trainen met een buddy (2 op 1 Training)

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Leiden of Leiderdorp, waar je samen met een maatje kan trainen? Ook dat behoort bij OldskoolFit tot de mogelijkheden. Wil je samen met je partner aan de slag voor een mooie shape op jullie bruiloft. Ga je samen met een goede vriend(in) op reis en wil je strak over het strand flaneren? Duo PT is geen enkel probleem. Bovendien is trainen met zijn tweeën relatief voordelig dan wanneer je in je eentje aan de slag gaat. Je verdeelt samen namelijk de kosten. Ook werkt Duo-training bijzonder motiverend. Je hebt immers samen een mooi doel om naar toe te werken en zult elkaar ook scherp houden als het gaat om focus tijdens de training en tijdens de training om samen alles uit het traject te halen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan vooral contact op via het formulier op de website.

 

De beste service

OldskoolFit Personal Trainer Leiden biedt ook flexibele service. Kun je een training niet? Haal deze dan kosteloos in, mits je dit op tijd aangeeft. Flexibiliteit is namelijk belangrijk bij OldskoolFit. Uiteraard kijken we dan samen hoe de les kan worden ingehaald. Ook bij vakanties en calamiteiten gaan wij samen kijken hoe we de gemiste training in kunnen halen. Lukt dit niet? Dan schuift de training kosteloos door naar de volgende week.