Oldskoolfit Lokatie

Over

Over OldskoolFit

Wil je graag afvallen voor je eigen gemoedstoestand of voor een speciale gelegenheid? Of wil je in een betere shape komen voor een speciaal sportief doel? Dan kijk je op de juiste site en ben je bij mij aan het goede adres. Leuk dat je hier terecht bent gekomen. Welkom!

Peter-Jan

Mijn naam is Peter-Jan Kops. Sporten is al sinds lange tijd mijn passie en een belangrijk deel van mijn leven. Na mijn twee afgemaakte studies Biologie en Docent Lichamelijke Opvoeding heb ik jarenlang (15+ jaar) als leraar Lichamelijke Opvoeding gewerkt. Naast deze twee studies heb ik ook via F!tvak het rijkserkende diploma Personal Training behaald. Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in CrossFit. Zodoende heb ik het diploma CrossFit level 2 in mijn bezit en ben ik 14 jaar geleden voor mijzelf begonnen. Door mijn kennis en ervaring kan ik een divers aanbod van sportlessen hanteren. Wil je aan de slag met Personal Training, Bootcamp, Small Group training of CrossFit? Voor al deze trainingsvormen ben je bij mij in goede en deskundige handen.

Bob

 

Sinds langere tijd geef ik Bootcamp lessen voor OldskoolFit. Ik ben via de reguliere lessen in contact gekomen met Peter-Jan. Mijn passies liggen voornamelijk in het lopen van Obstacle-runs. Samen met jou hoop ik een mooie sportieve uitdaging aan te gaan. Bij OldskoolFit verzorg ik op 2 dagen bootcamplessen

Personal Training Leiden en Leiderdorp

Door de jaren heen heb ik al met veel verschillende mensen gewerkt. Zoveel mensen, zoveel wensen! Door mijn ervaring weet ik heel goed wat wel of niet werkt. Of je nu wil afvallen, meer conditie of kracht wil. Met mijn unieke methode en meetsysteem achterhaal ik wat past bij jou. Al vanaf de eerste training is het uitdagend en soms ook zwaar. Hierdoor kan ik garanderen dat jij je doelen behaalt binnen mijn traject van 18 weken. Ben je benieuwd en wil je meer weten? Hier vind je alle informatie over personal training in Leiden bij OldskoolFit. Via het contactfomulier kan je direct contact opnemen of een proefles aanvragen. Voor direct contact kan je ook bellen via: 0654608172

 

Beweging voor ieder mens

Voor iedereen is het belangrijk om voldoende te bewegen en gezond te eten. Je haalt meer uit je dag en je slaapt ook nog eens beter. Omdat het mijn passie is om mensen fitter te laten voelen ben ik met mijn eigen sportschool OldskoolFit gestart, het adres voor bootcamp en personal training in Leiderdorp en Leiden. Heb je interesse en ben je benieuwd naar de kosten? Op de pagina met tarieven vind je alle informatie over de prijzen. 

Bij mij zijn alle niveaus welkom. Het instapniveau van de beweger is voor mij niet belangrijk. Ongeacht je niveau help ik je niveau van fitheid naar een hoger niveau, of dat nu met PT of bootcamp is. Ook plezier en veiligheid staan centraal. Het is belangrijk jij als klant op je gemak bent bij mij. Daarom gaan we eerst vrijblijvend in gesprek om te kijken of het klikt. 

Laat in het contactformulier je gegevens achter en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Bootcamp Leiden en Leiderdorp

Wil je trainen voor een obstacle run? Of train je liever in de buitenlucht dan in een kleine drukke sportschool? Kom dan naar mijn bootcamp lessen. Mijn bootcamp lessen in Leiden zitten vol met gezellige en gemotiveerde mensen. De lessen zijn veelzijdig door de afwisseling met lichaamsgewicht en materialen. Bovendien gaan mijn lessen door voor 100%. Kun je een dagje even niet? Dan is inhalen op een andere avond geen enkel probleem. Wil jij ook graag de positieve en sportieve sfeer binnen mijn lessen ervaren? Boek dan nu je gratis proefles voor bootcamp in Leiden en Leiderdorp.