Over mij

Mijn naam is Peter-Jan Kops. Sporten is al sinds jaar en dag mijn passie en een belangrijk deel van mijn leven. Als gediplomeerd Docent Lichamelijke Opvoeding en Biologie ben ik dagelijks bezig met bewegen en het menselijk lichaam. Naast deze twee studies heb ik eveneens via Fit!vak het rijkserkende diploma Personal Training behaald en heb ik de opleiding CrossFit level 1 behaald. De kennis van deze opleidingen combineer ik nu in mijn bedrijf OldskoolFit.

Gratis proefles

Beweging is belangrijk voor ieder mens. Door voldoende te bewegen en gezond te eten voelt u zich fitter en haal je meer uit uw dag. Met de algemene tendens dat mensen steeds minder bewegen heb ik OldskoolFit opgestart. Het instapniveau van de beweger is hierbij niet van belang.

Personal training is een dienst die voor iedereen toegankelijk is. Het gaat om de intensiteit van de training. Deze moet perfect aansluiten bij het bewegingsniveau van de klant. Zodoende wordt er geen roofbouw op het lichaam gepleegd.

Ik wil door professionele begeleiding en persoonlijke trainingssessies mensen enthousiast maken om te werken aan hun fysieke conditie. Ook plezier en veiligheid staan centraal. De klant moet zich op zijn gemak voelen. Een goed persoonlijk contact levert uiteindelijk een zeer bevredigend resultaat!