Bootcamp Leiden en Leiderdorp

Oldskoolfit biedt naast personal training ook bootcamp in Leiden en Leiderdorp aan. Omdat wij dit al 8 jaar doen zijn wij een van de eerste aanbieders van bootcamp in Leiden. Bootcamp is van origine een spierversterkende en conditionele training die is ontstaan in het Amerikaanse leger. De soldaten werden op intensieve wijze getraind met simpele materialen. Het doel was om zo snel mogelijk sterk en fit te worden. Deze vorm van training is eind jaren ‘90 overgewaaid naar de burgermaatschappij en sindsdien is de populariteit nog steeds stijgende. 

Bootcamp is pittig, maar toch ook voor iedereen en allerlei soorten doelen. Wil jij strakker in je vel komen te zitten? Volg je een dieet en wil je een paar kilo’s kwijt? Of misschien train je wel voor een obstacle run? Voor al deze sportieve doelen is bootcamp Leiden de perfecte training! 
 

Proefles aanvragen

Waarom Bootcampen bij OldskoolFit?

OldskoolFit is niet enkel de eerste met bootcamp in Leiden. Op het moment dat bootcamp in Nederland werd geïntroduceerd bieden wij deze veelzijdige trainingsvorm aan. Daarom zijn wij al 9 jaar lang een betrouwbaar adres voor bootcamp in Leiden en Leiderdorp. Voor iedereen is er wel een gunstige dag en tijd: van maandag t/m donderdag bieden wij twee lessen aan op 19.15 en 20.15 uur. OldskoolFit werkt in blokken van 15 lessen. Je zal merken dat je na 15 weken een stuk fitter bent en strakker in je vel zit. 

Een andere garantie die OldskoolFit je biedt is dat de lessen doorgaan met 100% zekerheid. Dat wil zeggen dat er nog nooit een les is uitgevallen. Voor ons staat continuïteit hoog in het vaandel. Wij willen net als jij heel erg graag dat je je persoonlijke sportdoelen behaalt. Bovendien zijn de sporters in alle groepen bijzonder gemotiveerd. Het aantal afwezigen is elke les te verwaarlozen. Of het nu regent, hagelt of stormt: de les gaat door met een grote groep sporters. Samen met de deskundige trainers maakt iedereen een feestje van de bootcamp in Leiden bij OldskoolFit. 

Bootcamp lestijden

Kleine bootcamp klassen

Heb je wel eens een bootcamp les gedraaid waarbij je met heel veel mensen in de les stond? Kende de trainer jouw naam niet? Had je het idee dat er een lesje werd gedraaid zonder een gedachte erachter? Dit zul je niet meemaken tijdens de bootcamp bij OldskoolFit. Kleinschaligheid is belangrijk voor ons. Zo houden wij overzicht en garanderen wij kwaliteit. Wij hanteren een maximum aantal van 16 personen per les. Dit zorgt ervoor dat je ook makkelijk contact legt met je teamgenoten van je vaste bootcamp groep. Ze zullen je zeker missen als je afwezig bent. 

Gelukkig zijn wij heel flexibel bij OldskoolFit. Lukt het even niet om op je vaste dag te komen?  Dan haal je de bootcamp gewoon in op een andere dag. Uiteraard mag je zelf kiezen op welke dag en tijd je komt van de beschikbare lessen. De factoren van persoonlijke benadering en flexibiliteit maken ons ook zeker de leukste club voor bootcamp in Leiden en Leiderdorp. Ben jij net zo enthousiast als wij? Boek dan snel je gratis proefles!

Functional training bootcamp Leiden

Uiteraard maken wij zoals in heel veel bootcamp teams gebruik van eigen lichaamsgewicht. Maar daarnaast bieden wij nog zoveel meer. In de afgelopen 9 jaar hebben wij materialen verzameld zoals kettlebells, sandbags, clubbells, bakstenen, speedladders en nog heel veel meer. Door steeds gebruik te maken van verschillende materialen is de bootcamp van OldskoolFit uitdagend en divers. Tevens zijn de oefeningen gebaseerd op de functional training methode. Door het afwisselende gebruik van de materialen merk je dat je fitter en sterker wordt. Dat maakt je dagelijkse bezigheden ook een stuk makkelijker.

Training voor obstacle runs

Ook buiten de lessen bootcamp houden wij bij OldskoolFit van sportieve uitdagingen. Zowel met de trainers als met de leden doen wij mee met verschillende obstacle runs door heel Nederland. Zo is de Strong Viking Run enorm populair bij de bootcampers van OldskoolFit. De trainers van OldskoolFit hebben zelf twee keer meegedaan met een 42 kilometer afstand. Door hun kennis en ervaring weten zij hoe je je kan voorbereiden op een korte of langere afstand. Obstacle runs zijn gezellig en spannend en daarnaast biedt het veel voldoening als je de eindstreep behaalt.

Leukste bootcamp lessen in Leiden en Leiderdorp

Ben je nu al enthousiast over de bootcamp lessen in Leiden van OldskoolFit? Dan hebben wij nog een leuke verrassing. Aan het einde van het blok van 15 weken bieden wij nog een les die kosteloos gedaan kan worden. Deze bootcamp les doen wij op een andere locatie in de omgeving. Denk hierbij aan een beach bootcamp op het strand van Noordwijk. Of een extra uitdagende les in het Panbos in Katwijk. Hier bestormen we de tankwall of de trimbaan of we maken een mooie tocht door het bos zelf. Na het blok van 15 weken bootcamp red je dit zeker qua kracht en conditie. Kortom, OldskoolFit is het leukste en beste adres voor bootcamp in Leiden en Leiderdorp.