Oldskoolfit Lokatie

Bootcamp Zoeterwoude

BOOTCAMP IN ZOETERWOUDE

Heb jij vaker bootcamp gedaan? Stond je hierbij telkens op dezelfde plek dat saaie circuitje te doen met dezelfde materialen? Als dit voor jou herkenbaar is, stop dan met zoeken! Bij OldskoolFit hebben we de ideale buiten workout voor jou gevonden. Wil jij bootcampen in de buurt van Zoeterwoude?

Personal Trainer Bootcamp Zoeterwoude

OldskoolFit bevind zich op slechts 5 minuten fietsen vanuit Zoeterwoude Rijndijk. Wij hebben inmiddels al elf groepen bootcamp die we op bijna elke dag van de week kunnen aanbieden. Check gerust ons rooster om te zien op welke dagen onze personal trainers in Leiden allemaal lessen aanbieden. Je zult dan ook zien dat wij op zes dagen in de week actief zijn op meerdere tijdstippen!

Persoonlijk

Bij ons duurt de les altijd 60 minuten. Wij zullen in dit tijdbestek een workout aanbieden die ALTIJD anders is. Er lopen op dit moment bootcampers al sinds de oprichting in september 2010 bij ons en zij hebben nog nooit dezelfde les voorgeschoteld gekregen. Wij vinden dat een les altijd anders moet zijn en variatie moet hebben. Wij zetten hoog in op kwaliteit en werken enkel met hoogwaardige materialen. Wij hebben dus ook voor iedereen in de groep hetzelfde materiaal voorradig. Zodoende kunnen we lessen maken die altijd verschillen van de week ervoor en kunnen we optimaal trainingsresultaat halen.

Bij OldskoolFit werken we niet met strippenkaarten maar met vaste groepen die in principe op vaste tijdstippen trainen. Omdat wij Nederlanders graag werken met een agenda, is het handig om ook op sportgebied regelmaat te hebben. Door deze regelmaat zit je in een vast stramien en kom je dus ook vaker naar de les. 

Functional Training

Daarnaast is er de mogelijkheid om je les te verzetten naar meerdere tijdstippen en dagen van de week. Komt je vaste sportochtend of avond dus even niet uit? Geen probleem! Je appt ons even en wij delen je in bij een andere groep. Ook dit contact zorgt ervoor dat bootcampen bij OldskoolFit in Zoeterwoude persoonlijk is. Wij hechten hier veel waarde aan. Alle mensen die bootcampen bij ons kennen we bij naam. Dit vinden we erg belangrijk, omdat je merkt dat je niet alleen voor jezelf naar de les komt maar zeker ook voor de groep. Mensen die in een vaste groep sporten houden deze sport ook langer vol en ondernemen ook activiteiten buiten de lessen met elkaar. Zo hebben wij gedurende de jaren al veel groepen op eigen initiatief zien: wadlopen, uitgaan, eten, wijnworkshop bijwonen etc. Dit moedigen wij natuurlijk alleen maar aan, omdat het zorgt voor een hecht collectief. Dit collectief zien wij terug in de lessen, waarin iedereen lekker met elkaar sport en elkaar ook tijdens de les iets te vertellen heeft. Dit zorgt ervoor dat het lesuur werkelijk voorbij vliegt.

Wil jij lekker een uurtje buiten sporten? Doe dan mee met een van onze lessen bootcamp en meld je aan voor een proefles. Ook als je komt uit LeiderdorpOegstgeestWarmond en natuurlijk Leiden!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer

Veelgestelde vragen Bootcamp

 

Tijdens een bootcamp in Zoeterwoude kun je een combinatie van oefeningen verwachten, zoals rennen, springen, lichaamsgewichtoefeningen, intervaltraining en teamactiviteiten. En werken met heeeel veel trainingsmaterialen. De trainingen zijn ontworpen om de algehele fitheid te verbeteren, kracht op te bouwen, calorieën te verbranden en uithoudingsvermogen te vergroten. Bootcampsessies zijn vaak gevarieerd en boeiend om deelnemers gemotiveerd te houden.

Ja, een bootcamp kan worden aangepast aan deelnemers van verschillende fitnessniveaus. De trainer kan aanpassingen en progressies bieden voor verschillende oefeningen om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn eigen tempo kan deelnemen. Of je nu een beginner bent of al fitnesservaring hebt, een bootcamp kan worden aangepast aan jouw behoeften.

Bootcampsessies in Zoeterwoude duren meestal 60 minuten. De duur kan variëren afhankelijk van het programma en de voorkeuren van de trainer. Deze sessies zijn ontworpen om een volledige lichaamstraining te bieden binnen een kortere tijdsduur.

Het deelnemen aan een bootcamp biedt tal van voordelen. Het biedt de mogelijkheid om cardiovasculaire fitheid te verbeteren, kracht en uithoudingsvermogen te vergroten, calorieën te verbranden en de algehele lichaamssamenstelling te verbeteren. Bootcamps bieden ook een ondersteunende en motiverende groepsomgeving, waardoor deelnemers toegewijd en betrokken blijven bij hun fitnessreis.

De benodigde kleding voor een bootcamp in Zoeterwoude kan variëren afhankelijk van het weer. Over het algemeen wordt deelnemers geadviseerd om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die geschikt zijn voor buitenactiviteiten.

Om deel te nemen aan een bootcamp, kun je rechtstreeks contact opnemen met ons via het contactformulier. Wij zullen informatie verstrekken over beschikbare bootcamp programma's, schema's, prijzen en hoe je je kunt aanmelden. Het is aan te raden om vooraf te informeren, aangezien er mogelijk beperkte plaatsen beschikbaar zijn in elke sessie.

Het is belangrijk om vóór deelname aan een bootcamp te overleggen met de trainer als je een blessure hebt of fysieke beperkingen. Wij kunnen jouw conditie beoordelen en passende aanpassingen of alternatieve oefeningen bieden om jouw veiligheid en comfort te waarborgen. Prioriteer altijd jouw welzijn en informeer de trainer over eventuele zorgen of beperkingen die je hebt.

Hoewel bootcamp trainingen vaak buiten worden gehouden om gebruik te maken van de natuurlijke omgeving, bieden sommige trainers ook indoor bootcamp sessies aan. Bij OldskoolFit vinden we echter dat bootcamp een activiteit is die buiten georganiseerd moet worden.