Oldskoolfit Lokatie

Bootcamp Warmond

BOOTCAMP IN WARMOND

Wil je een keer meedoen met een van de allereerste bootcamp clubs van Nederland? Een van de bootcamp clubs die misschien wel de grootste en meest persoonlijke en al twaalf jaar lang onafgebroken door gaat (inclusief de corona periode)? Dan zit je goed bij OldskoolFit bootcamp Warmond.

Personal Trainer Warmond

Op slechts 10 minuten fietsen van Warmond bevindt zich de bunker van OldskoolFit waar vandaan we al meer dan een decennia lesgeven. Ben je nieuwsgierig wat wij anders doen dan alle andere bootcamp clubs in de regio? Dan is het keyword absoluut: Consistentie! Wij gaan al twaalf jaar lang door weer en wind door! Regen, hagel of andere weersinvloeden. Het maakt niet uit! We slaan ons er doorheen. Dit gezegd hebbende spreken wij daarom ook een doelgroep aan die, naast dat ze graag buiten sporten, heel graag door wil zetten. Doordat er een gezonde sociale controle is, is iedereen ook altijd aanwezig. Dit heeft als eindresultaat dat mensen eerder en sneller hun doelstellingen halen omdat ze minder tot niet afzeggen voor een les. 

Naast de ontzettend leuke lessen die wekelijks veranderen hebben we ook aan het begin van de zomer locatie lessen. Hierbij doen we ook “het Joppe” aan in Warmond. En gaan we zelfs met Kano’s een ronde doen bij het strandje. De locatielessen worden altijd gezien als een van de hoogtepunten van het jaar. 

Functional Training

Naast de locatielessen vinden we het ook belangrijk dat mensen variatie aangeboden krijgen tijdens onze bootcamplessen. Zo is bijvoorbeeld ook de sinterklaasbootcamp een jaarlijks terug kerend fenomeen waarbij de bootcampers gokken met hun verkregen pepernoten om de winst. Een chocolade letter.

Je leest het goed, naast fit en sterk worden is de “funfactor” een heel belangrijk aspect bij OldskoolFit. Mensen moeten plezier hebben in het bewegen en niet tegen de les opzien. Door te spelen met de diverse materialen die we bij OldskoolFit hebben worden de bootcamplessen in Warmond nooit saai. 

Persoonlijk

Als het gaat om de instroom en uitstroom van bootcampers kan OldskoolFit uit Leiden ook met trots zeggen dat we een laag uitstroom getal hebben. Mensen blijven ons lang trouw. Sterker nog. Op dit moment bootcampen de eerste 4 bootcampers van de 6 aanmeldingen bij de start in 2010, dus zo’n twaalf jaar geleden, nog steeds bij ons. Loyaliteit is iets wat bij ons zeer hoog staat aangeschreven. En we zijn blij met zon trouwe aanhang bootcampers. Elf groepen sporten er al weer bij ons. Waar gaat dit stoppen?

Wil jij graag een keer komen bootcampen bij OldskoolFit bootcamp bij Warmond? Meld je dan u aan voor een proefles en we nemen direct contact met je op! Ook komen veel mensen bij ons terecht die op zoek zijn naar een bootcamp in Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest.

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer