Oldskoolfit Lokatie

Bootcamp Oegstgeest

BOOTCAMP  IN OEGSTGEEST

Kom een keer bootcampen bij een van de elf groepen bootcamp in Oegstgeest bij OldskoolFit personal training. Alle lessen worden gegeven op fietsafstand van Oegstgeest. Wij zijn de enige aanbieder van bootcamp die al 12 jaar + actief is in de Leidse regio en ook altijd is doorgegaan al die jaren. Ook tijdens de corona periode. Inmiddels zijn er al die jaren veel bootcamp clubs bijgekomen en ook weer verdwenen. Hoe kan het dat wij na al die jaren wij nog steeds lesgeven en ook al die jaren alleen maar gegroeid zijn? Dit heeft te maken met verschillende factoren. Naast de “consistancy” (het ALTIJD door gaan van de lessen) sinds 2010 is bij ons ook de variatie en het gebruik van veel materialen een krachtig wapen. Elke les is anders. Dit kunnen de diverse bootcampers die al 10+ jaar bij ons zitten beamen. Lees ook gerust de reviews op onze google pagina. 

Personal Trainer Oegstgeest

Veel trainers doen bootcamp erbij naast hun huidige werk in een compleet andere branche. Bij OldskoolFit werken we met trainers waarbij bootcamp ook echt hun dagelijkse job is. Door te werken met mensen die de Sportacademie doorlopen hebben en dus gedegen en gediplomeerde achtergrond hebben op het gebied van lesgeven. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt uitgaan van een goede kwaliteit les. 

Functional Training

Bootcampen in Oegstgeest bij OldskoolFit is veelzijdig, goed afgestemd op je niveau en gaat dus altijd door. Kan je een keer niet op je vaste dag? Geen probleem! Wij gaan er voor zorgen dat je alsnog in die week kan komen trainen. We geven immers les op elke dag van de week (zondag uitgezonderd) Zodoende willen wij je maximale service bieden onze gestelde kaders. 

Persoonlijk

In tegenstelling tot veel andere bootcamp aanbieders werken wij NIET met een strippenkaart. Strippenkaarten zorgen voor meer vrijheid en zorgen ervoor dat je daardoor eerder geneigd bent om niet te komen. Doordat je altijd weet dat je trainer op je staat te wachten en we verwachten dat als je niet kan komen, vanwege plausibele redenen, je even afmeldt is de gezonde druk om altijd te komen er. Hierdoor haal je sneller resultaat. Je bootcamp maatjes waar je iedere week mee optrekt zijn er immers ook. Er zijn dus geen excuses om niet te komen. 

Wil jij samen met ons werken aan de beste versie van jezelf? Wij zijn overtuigd dat wij de beste keuze dan voor jou zijn als het gaat om bootcamplessen. Meld je nu aan voor een gratis proefles en kom het een keer proberen. Vul het contactformulier in op onze site en doe mee! Ook zijn wij beschikbaar voor een bootcamp in Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Oegstgeest en Warmond!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer