Oldskoolfit Lokatie

Bootcamp Leiderdorp

BOOTCAMP IN LEIDERDORP

Voor bootcamp in Leiderdorp ben je bij OldskoolFit aan het juiste adres. Wij verzorgen al twaalf jaar onafgebroken bootcamps in de Leidse regio. In Leiderdorp vinden alle lessen plaats in de Houtkamp waar we over een groot park beschikken. Zodoende hebben we alle ruimte om waanzinnige lessen te maken. We zullen de lessen zo aanpassen dat iedereen ongeacht zijn of haar niveau mee kan komen.

Bootcamp Leiderdorp Personal Trainer

Lessen worden zo ingedeeld dat elke les anders is. We trainen tijdens een bootcamp les elke spiergroep van het lichaam zodat je een allround workout krijgt. Belangrijk is hierbij te vermelden dat we het niet houden bij saaie lesjes met alleen bodyweight. We hebben ontzettend veel materialen zodat we werkelijk elke les aan kunnen bieden, die je voor ogen hebt. Van boks workouts, cardio workouts en bootcamps waarbij we focussen op kracht. Jij vraagt, wij draaien.

 

Functional Training

Wat belangrijk is, is dat je altijd in een vaste groep sport bij ons. Zo leer je de mensen kennen en heb je een extra stok achter de deur om ook daadwerkelijk te komen naar de les. Wij zien en merken bij onze bootcampers een zeer gedreven en gemotiveerde houding. Dit komt mede omdat je, je moet afmelden voor elke les als je toch verhinderd bent. We gaan er immers vanuit dat je er altijd bij bent. Lukt hij nu toch een keer niet om te komen? Geen nood! OldskoolFit heeft altijd plek op een andere avond of ochtend. Doordat alle leden als, ze niet kunnen, hun les afzeggen en netjes afmelden is er automatisch plek voor een andere bootcamper. Zo gunnen we elkaar om de les in te halen op een andere dag en/of tijd.

Wij hebben door de jaren heen inmiddels elf groepen gerealiseerd en hebben zodoende veel momenten in de week om je les in te halen of om te boeken.

Persoonlijk

Wil je ook een keer ervaren wat bootcamp voor je kan betekenen en wat het doet voor je lichaam? Kom dan een keer vrij blijvend meedoen met een van onze lessen. De eerste les is altijd gratis en vrijblijvend. De proefles bootcamp in Leiderdorp zal je tot niets verplichten. Maar je zal er snel genoeg achter komen waarom wij een van de langslopende en grootste bootcamp aanbieders uit de regio zijn. Door met oog voor de mensen en het groepsgevoel les te geven creëren wij een omgeving die voor iedere sporter voelt als thuis komen. Kom het een keer proberen! Bij ons komen veel mensen uit Zoeterwoude, OegstgeestWarmond en Leiden voor een bootcamp!

Wat klanten zeggen

Karin (39), Zoeterwoude

Karin (39), Zoeterwoude

Google Review

De bootcamp training van Peter-Jan is erg afwisselend en ontzettend leuk. Het hardlopen en de verschillende oefeningen tijdens de training zijn echt super! Ik had niet verwacht dat het buiten trainen op deze manier zo leuk kon zijn. Peter-Jan moedigt je echt aan en zo merk je elke week dat je je grenzen gaat verleggen. Peter-Jan houdt ook echt rekening met iedereen van de groep. Ik kan het iedereen aanraden; jong en oud om het een keer te proberen

Lees meer

Narissa (35), Leiden

Narissa (35), Leiden

Google Review

Na een schouderblessure twee jaar geleden heb ik bijna niet meer gesport, m’n conditie was ver beneden peil en ik zat niet lekker in mijn (veel te ruim!) vel. Via internet vond ik de website van Peter-Jan. Puur toeval dus, maar het heeft zo moeten zijn! In het begin was het behoorlijk bikkelen, ik had weinig zelfvertrouwen en dacht niet dat ik bepaalde oefeningen kon doen. Wat is het dan fijn dat er iemand anders wel vertrouwen in je heeft! En elke week ging het beter en kon ik met zwaardere gewichten trainen. Geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen. En het mooiste van alles; alle oefeningen zijn heerlijk buiten! Dus niet in een stinkende fitnesszaal je riedeltje van saaie oefeningen doen, maar elke week andere oefeningen. En dus bleef het uitdagend en werd het steeds leuker. Onderdeel van mijn PT programma was ook een interval hardlooptraining 1 x in de week. Pfoeh, wat heb ik daar tegenop gekeken. Maar nu vind ik het leuk en eindelijk begrijp ik de hardloophype! Hardlopen is nu onderdeel van mijn agenda en ik vind het geweldig! Na 12 weken was ik 10 kilo lichter en heb ik vrijwel geen last meer van mijn schouder. Bovendien, is het leven een stuk leuker, ja echt! Zonder Peter-Jan was ik nooit zo ver gekomen

Lees meer

Linda (33), Leiderdorp

Linda (33), Leiderdorp

Google Review

Na een jaar lang bijna niet sporten en met een figuur wat we niet beviel, besloten dat er echt eens iets moest gebeuren. Via een vriendin bij Peter-Jan terecht gekomen voor Personal Training. Na een intake gesprek en alles te hebben gemeten (wat een verschrikkelijke confrontatie!), een beetje angstig naar de eerste les. Maar dat viel alles mee! Ik was natuurlijk gesloopt, maar Peter-Jan sleepte me er door heen en hield rekening met mijn conditie en wat ik kon. Na deze les op basis van mijn hartslag, via een test, en mijn doelen (afvallen en conditie verbeteren) heeft Peter Jan een schema voor me gemaakt, bestaande uit 1x hardlopen 1x wandelen en 1x een PT les in de week. Ik ben geen hardloper, en wist dus niet of ik dat ging redden, maar met het rustige interval schema is het prima te doen. En al geef ik het niet graag toe; ik vind het zelfs leuk! Nu zijn we 8 weken verder, ben ik 5 kilo en heel vele centimeters kwijt. Oude kleren passen weer en ik heb elke week weer zin in een nieuwe les. Ik voel me fitter en vind het lekker om na een dag op kantoor lekker buiten te zijn. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen

Lees meer

Veelgestelde vragen Bootcamp

Een bootcamp is een groepstraining met hoge intensiteit waarbij cardio- en krachttrainingsoefeningen worden gecombineerd. Het wordt meestal buiten gehouden en de trainingen zijn ontworpen om deelnemers fysiek en mentaal uit te dagen. De Bootcamp trainingen in Leiderdorp omvatten meestal oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, plyometrische oefeningen en functionele bewegingen, waardoor ze verschillen van traditionele sportschooltrainingen.

Een typische bootcamp workout duurt een uur. De duur van de training kan variëren afhankelijk van het programma, de instructeur en het fitnessniveau van de deelnemers.

Bootcamp workouts zijn ontworpen voor mensen van alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderde atleten. De workouts kunnen worden aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van elke deelnemer, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen.

Deelnemen aan een bootcamp kan tal van voordelen bieden, waaronder verhoogde uithoudingsvermogen en kracht, verbeterde cardiovasculaire gezondheid, gewichtsverlies en stressvermindering. Daarnaast kan de groepsomgeving motivatie en verantwoordelijkheid bieden, waardoor het gemakkelijker wordt om uw fitnessdoelen te bereiken.

Net als bij elk trainingsprogramma zijn er risico's verbonden aan deelname aan een bootcamp. Deze risico's kunnen echter worden geminimaliseerd door een gekwalificeerde instructeur te kiezen, de juiste vorm en techniek te volgen en te luisteren naar de signalen van uw lichaam. 

Leiderdorp biedt een breed scala aan sport- en fitnessprogramma's, waaronder yoga, Pilates, spinning, zwemmen en vechtsporten. Veel sportscholen en fitnessstudio's in Leiderdorp bieden ook persoonlijke trainingssessies en kleine groepstrainingen. Het wordt aanbevolen om de verschillende opties te verkennen en een programma te vinden dat aan uw behoeften en fitnessdoelen voldoet.