Oldskoolfit Lokatie

Bootcamp Lestijden

Bootcamp is een trainingsmethode die inmiddels niet meer weg te denken is in de sportwereld. Met behulp van eigen lichaamsgewicht en materialen uit de omgeving krijgt je een zeer intensieve workout voorgeschoteld, waarbij je werkt aan krachtstoename én conditie.

Meer over Bootcamp

Maandag

19:15 – 20:15
20:15 – 21:15
Bootcamp Regular
Bootcamp Regular


Dinsdag

19:15 – 20:15
20:15 – 21:15
Bootcamp Regular
Bootcamp Regular


Woensdag

19:15 – 20:15
20:15 – 21:15
Bootcamp Regular
Bootcamp Regular


Donderdag

19:15 – 20:15
20:15 – 21:15
Bootcamp Regular
Bootcamp Regular


Vrijdag

09:00 – 10:00Bootcamp Regular


Zaterdag

09:00 – 10:00
10:00 – 11:00
Bootcamp Regular
Bootcamp Regular

 

Bootcamp Regular

Wil je graag lekker sporten in de buitenlucht? Beschik je over een basisconditie of wil je na een tijdje niet gesport te hebben toch weer gaan beginnen? Kom dan gezellig meedoen met de bootcamp regular groepen. Het niveau in deze groepen is erg divers. Alle oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden, zodat je het niveau kiest dat bij je past. Je merkt na een paar lessen al zeer snel resultaat! Durf je het aan? Geef je zelf dan op voor een gratis proefles. Ook als de cursus al begonnen is kan je jezelf nog opgeven (mits er in de betreffende cursus nog ruimte over is).

Best-of-both Bootcamp

Zit je te twijfelen tussen de Regular Bootcamp op maandag/dinsdag en de Full Body Bootcamp op donderdag? De "best of both" bootcamp op woensdag combineert beide bootcamp groepen. Er wordt gewerkt met diverse materialen, oefeningen met lichaamsgewicht, sprint en conditievormen wisselen zich in razend tempo af. Ook deze groep is ideaal om te starten met bootcamp. Kom gezellig meedoen en geef je snel op voor een proefles!

Full Body Bootcamp

De Full Body Bootcamp workout is eveneens een combinatie van conditie en figuurcorrectie, waarbij het accent wat meer ligt op figuurcorrectie. Met behulp van matjes, medicine ballen, kettlebells, sandbells, autobanden, gewichtjes, en het eigen lichaamsgewicht worden allerlei oefeningen gedaan. Dit alles wordt afgewisseld met kleine loopvormpjes. Deze bootcampvorm is ideaal voor mensen die 2x in de week willen bootcampen en tevens geschikt voor mensen die willen kijken of bootcamp iets voor hen is. De oefeningen zijn pittig. De conditie oefeningen zijn kort maar krachtig.