Oldskoolfit Lokatie

7 redenen waarom je zou moeten Bootcampen bij OldskoolFit Personal training en bootcamp!

1. Bootcamp is altijd buiten

Als je een buitenmens bent, ben je bij OldskoolFit op het juiste adres. Bootcamp hoort en is altijd buiten. Natuurlijk zijn er groepen die binnen lessen verzorgen en dit “scharen” onder de naam bootcamp omdat het 10 jaar geleden is overgewaaid uit de USA. Echter is het “unique selling” point van bootcamp JUIST het feit dat dit buiten is. Je traint op een functionele manier alle spiergroepen van het lichaam inclusief een cardio element. Binnen in een zaaltje is dus eigenlijk een verkapte manier van de ouderwetse “circuittraining” en heeft weinig raakvlakken als het op outdoor training aankomt. Wil je lekker buiten sporten en jezelf voorbereiden om de dagelijkse dingen in het leven makkelijker voor elkaar te krijgen? Of wil je trainen voor een obstakel run? Kom dan meedoen met een van onze lessen. 


2. Consistentie

Bij OldskoolFit Personal training en Bootcamp zijn we 12 jaar geleden begonnen met het geven van bootcamp lessen. Deze zijn vooralsnog 100% doorgegaan. Er is dus nog NOOIT een les uitgevallen. Door de jaren heen zijn er diverse groepen bij gekomen en sporten er ook nog steeds mensen bij OldskoolFit, die er vanaf het aller eerste begin bij waren. 12 jaar dus! De consistentie en de variatie zorgen ervoor dat mensen graag de lessen volgen, fit blijven en doorgaan. Ook als het regent of bij een hagelbuitje.

 

3. Bootcamp heeft een unieke combinatie van trainen

Alle sporten die nieuw zijn, moeten door een moeilijke fase heen. Want jezelf in de “kijker” spelen is 1 maar als sport blijven is 2. Wie herinnert zich nog “thai bo” of body combat. Allemaal nieuwe sport typen die eigenlijk allemaal afgeleiden zijn van de klassieke BBB (billen/buik/benen) trainingen. Deze klassieke manier van trainen zal nooit verdwijnen! Je moet dus met iets unieks komen waardoor je als sport een “blijvertje” bent. Bij bootcamp is gebleken dat dit WEL het geval is. Dit komt mede omdat het een unieke combinatie is van krachttraining en buiten sport. Iets dat geen enkel andere sport heeft. Het is bijna altijd binnen in een sportschool. Hieruit zijn immers ook de razend populaire obstacle run geboren die inmiddels over de hele wereld georganiseerd worden naast de klassieke wedstrijden als de marathon of de 10 KM.

 

4. Bootcamp gaat altijd door (weer of geen weer)

Weer of geen weer….. We gaan altijd door! Dat is het motto bij OldskoolFit. Door dit waar te maken bouw je een resistentie op bij de mensen die bij ons komen trainen. Gezien het feit dat je altijd moet afmelden voor de les is er dus een dubbele stok achter de deur om TOCH naar de les te komen als het weer even wat minder is. Daarnaast staat je vriend/vriendin/ bootcampmaatje ook op je te wachten. Er zijn dus geen excuses om niet te komen. Mede hierdoor blijf je lekker fit en word je superfit en sterk.

 

5. Alle materialen voorradig die jij je kan bedenken

Door de jaren heen heeft OldskoolFit personal training en Bootcamp een indrukwekkende materialen opslag opgebouwd. Maceballs, clubbells, sandbells, gewichtsvesten, challengebags, bokshandschoenen etc. You name it….We hebben het voor 18 personen voorradig. Hierdoor bouwen we waanzinnige lessen die sinds de start in 2010 ALTIJD anders zijn. De variatie zorgt ervoor dat we werkelijk elke spiergroep kunnen trainen en ook een trainingstool hebben voor elk niveau. Geen saaie lesjes met een paar touwtjes, pylonnetjes en je lichaamsgewicht bij OldskoolFit, maar gedegen lessen die naast variatie ook didactisch goed zijn doordacht.

 

6. Bootcamp op bijna elke dag van de week

OldskoolFit bouwt al 12 jaar lang aan zijn groepen. Dit heeft er voor gezorgd dat we anno 2022 op elke dag van de week (zondag uitgezonderd) open zijn voor bootcamp en personal training in Leiden en Leiderdorp. Dit betekent veel flexibiliteit voor onze sporters. Er is altijd wel een moment dat je kan sporten bij ons. 

 

7. Vaste groepen en dus persoonlijk

Doordat we bij OldskoolFit sporten in vaste groepen bouw je een band op met de trainer EN met de mensen in je eigen groep. Sporten wordt op deze manier heel erg persoonlijk. Buiten de groepen om, worden er door mensen onderling activiteiten georganiseerd en houden mensen vriendschapen over aan het sporten bij OldskoolFit. Doordat we tevens ook evenementen samen doen. Singelloop of obstakel runs, werk je ook met je bootcamp maatje aan een hele mooie sport prestatie. 

 

Meldt je aan voor een proefles Bootcamp of personal training bij Oldskoolfit