Bootcamp Leiden en Leiderdorp

Proefles aanvragen

Waarom Bootcampen bij OldskoolFit?

Welkom op de bootcamppagina van OldskoolFit! Al 8 jaar een betrouwbaar adres voor bootcamp trainingen in de Leidse regio. Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging? Wil je graag een paar kilo afvallen? Wat strakker in je vel? Houd je daarnaast ook van gezelligheid? En sport je graag in een groep? Waarbij je ook nog eens lekker buiten bent? Dan ben je bij OldskoolFit Personal training op het goede adres! Als een van de eerste in Nederland zijn wij gestart met de bootcamplessen in Leiden en Leiderdorp. Op een goede veilige en verantwoorde manier word je elke week een aaneenschakeling van diversiteit in sportlessen aangeboden, waarbij de voorwaarde luidt: Geen les is hetzelfde! Inmiddels bootcampen er bij OldskoolFit wekelijk zo’n 120/128 mensen in maar liefst 8 verschillende groepen. Het doorgangspercentage in deze 8 jaar is maar liefst 100%! Dit betekent dat er dus nog nooit 1 les is uitgevallen. Continuïteit is een begrip wat wij erg hoog in het vaandel hebben staan. Bij de eerste de beste regenbui zal je dus niet met een paar mensen staan. Bootcampers van OldskoolFit zijn altijd in grote getale aanwezig om er samen met ons weer een feest van te maken.

Bootcamp lestijden

Persoonlijk

Heb je wel eens meegedaan aan bootcamps waarbij je met 20+ mensen ergens op een veld stond? Kende de betreffende trainer jouw naam niet? Had je het idee dat er een “lesje” afgedraaid werd zonder gedachtengang? Naast kwaliteit is kleinschaligheid ook belangrijk. Wij hanteren een maximum van 16 personen in een groep om de kwaliteit te handhaven. Geen massale groepen dus bij ons. Daarnaast zijn wij ook zeer flexibel. Kan je toevallig niet op uw vaste dag bootcampen in verband met werk, kinderen ziek of iets anders? Geen probleem. Je komt gewoon bootcampen op een andere dag. Er zijn op bijna elke doordeweekse dag 2 groepen waarin je terecht kunt.

Materialen

Heb je wel eens meegedaan aan bootcamps waarbij alleen gebruik werd gemaakt van eigen lichaamsgewicht? Keer op keer dezelfde oefeningen doen? Altijd maar een circuittraining? Wellicht wordt het dan tijd om eens verder te kijken. In de afgelopen 8 jaar hebben we elk mogelijk trainingsmateriaal waar je mee kunt bootcampen in ons bezit gekregen. De bootcampmaterialen waar we nu onder andere mee werken zijn: challengebags, matjes, gewichten, maceballs, sandbells, bulgarian bags, medicinebalen, bakstenen, autobanden, clubbells, wreckbags, speedladders, enkel en pols gewichten, etc. etc. Alles is voor 16 bootcampers ruimschoots beschikbaar.

Gemêleerde gezellige groepen

Door de grote diversiteit in lessen en materialen. (wij hebben immers voor elk niveau een gepaste uitdaging) bestaan ALLE groepen bij OldskoolFit uit zowel mannen als vrouwen. Wij hebben gemerkt dat dit positief bijdraagt aan de gezelligheid en uitdaging in de les. Doordat iedere bootcamper weer op een ander niveau zit, blijven mensen elkaar uitdagen en dit bevordert de groepsdynamiek in positieve zin.

Service

Service is een groot goed bij OldskoolFit. Mocht je lessen missen bij ons dan kunt u deze altijd binnen de gestelde termijn kosteloos inhalen. Daarnaast hebben wij aan het eind van elk bootcampblok een extra service les die kosteloos gedaan kan worden! Denk bijvoorbeeld aan een heuse beachbootcamp op het Noordwijkse strand. OF de beruchte Panbosbootcamp in Katwijk waar we de Tankwall beklimmen, de trimbaan bedwingen en een mooie bootcamptocht maken door het bos zelf. Uiteraard drinken we met z’n allen daarna gezellig een kop koffie om nog even na te praten over de les.